09185988830
09185988831
تلویزیون ها و نحوه نصب آن ها
نصب تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت روی پایه ی میز و دیوار نیاز به یادگیری دارد. یکی از متنوع ترین و همچنین پر کاربرد ترین وسایل صوتی و تصویری، تلویزیون ها می باشند. تلویزیون ها علاوه بر این که قابلیت های مختلفی دارند، برای نصب آن ها نیز روش های گوناگونی وجود دارد. تلویزیون ها را می توان روی پایه قرار داد و روی میز های مخصوص به تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت نگهداری کرد، همچنین می توان آن ها را به دیوار نصب کرد. یکی دیگر از روش های نصب تلویزیون ها، نصب روی پایه های میز می باشد که هر کدام مزیت ها و یا ویژگی های منحصر به فردی دارند. در اینجا قصد داریم به طریقه نصب انواع تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت روی پایه ی میز و دیوار بپردازیم.
معرفی چند نمونه از تلویزیون های هوشمند که به پایه های دیواری و رومیزی مجهز هستند
همان طور که گفته شد انواع تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت را می توان روی میز نگهداری کرد، همچنین می توان به پایه های تعبیه شده در ساختار میز های تلویزیون متصل کرد و سپس مورد استفاده قرار داد. لازم به ذکر می باشد که می توان تلویزیون های هوشمند را به دیوار نصب کرد. نصب تلویزیون به دیوار اغلب در ساختمان ها و یا منازلی مورد استفاده قرار می گیرد که مساحت کمی دارند و یا در ساختمان هایی که محیط و یا محل نشمین آن کوچک است. به عبارت دیگر نصب تلویزیون ها به دیوار مانع از اشغال فضا می شود. د ادامه قصد داریم به آموزش نصب انواع تلویزیون های هوشمند مانند تلویزیون های الجی، تلویزیون های سامسونگ، تلویزیون های سونی روی پایه تلویزیون ها، روی دیوار و ... بپردازیم. نمونه ای از تلویزیون های هوشمند که قابلیت اتصال به دیوار، نصب روی پایه تلویزیون و ... را دارند را معرفی کرده ایم. به عنوان مثال :
1. یکی از تلویزیون های بسیار محبوب و با کیفیت از برند سامسونگ، تلویزیون های سامسونگ سری کوانتومی می باشند که در مدل های مختلف طراحی و تولید شده اند که می توان به تلویزیون سامسونگ مدل Q60A اشاره کرد. تلویزیون نامبرده یکی از تلویزیون بسیار با کیفیت می باشد که در ساختار آن از تکنولوژی های ویژه و منحصر به فردی استفاده شده است. از ویژگی های این نوع تلویزیون می توان به نوع پردازنده منحصر به فرد موجود در ساختار آن اشاره کرد. در حقیقت پردازنده به کار رفته در ساختار آن از نوع کوانتومی می باشد که قابلیت پشتیبانی از تصاویر با گرافیک های بسیار بالا دارد. از دیگر ویژگی های این نوع تلویزیون می توان به کیفیت تصاویر آن، توان سیستم صوتی آن و ... اشاره کرد. در حقیقت تلویزیون سامسونگ نمبرده قابلیت رفرش و یا نرخ بازسازی ـم حدود 120 هرتز می باشد و همچنین توان سیستم صوتی آن حدود 60 وات بوده است. یکی دیگر از ویژگی های این نوع تلویزیون هوشمند و یا اسمارت که سبب تمایز آن از دیگر تلویزیون های هوشمند شده است می توان به نوع سیستم عامل به کار رفته در ساختار آن اشاره کرد. سیستم عامل موجود در ساختار داخلی این نوع تلویزیون از نوع تایزن و یا TIZEN می باشد. لازم به ذکر است که به همراه این نوع تلویزیون پایه های مختلفی جهت نصب آن روی دیوار و همچنین نصب آن روی پایه های تلویزیون مورد استفاده قرار می گیرد که در ادامه به نحوه استفاده از هر کدام پرداخته ایم.
2. نوع دیگری از تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت وجود دارد که توسط برند ال جی طراحی و تولید شده اند. که آن ها را می توان را به دیوار نصب کرد و یا روی پایه تلویزیون مورد استفاده قرار داد. از این نوع تلویزیون ها می توان به تلویزیون ال جی مدل سی وان و یا C1 اشاره کرد که ویژگی های منحصر به فردی دارد. یکی از مهم ترین ویژگی های تلویزیون های هوشمند نوع پردازنده آن می باشد که علاوه بر تاثیر آن ها در کیفیت نهایی تصاویر، به عملکرد بهتر تلویزیون ها و افزایش طول عمر مفید آن ها کمک می کند. در ساختار این نوع تلویزیون از پردازنده Alpha 9 gen 4 استفاده شده است که قابلیت پردازش تصاویر با گرافیک بسیار بالا را دارد. صفحه نمایش آن از نوع OLED می باشد، در نتیجه نصب آن روی دیوار نسبتا دشوار بوده و گاهی غیر ممکن خواهد بود. توان سیستم صوتی موجود در ساختار این نوع تلویزیون حدود 60 هرتز می باشد که پخش صدا با کیفیت بهتر کمک می کند.
3. یکی دیگر از تلویزیون های هوشمند محبوب که مورد استفاده اکثر افراد قرار گرفته است، تلویزیون های هوشمند سونی مدل A80J می باشد که می توان آن ها را به روش های مختلف روی پایه و یا روی دیوار نصب کرد. از ویژگی های این نوع تلویزیون می توان به کیفیت تصاویر آن اشاره کرد. این نوع تلویزیون نوعی تلویزیون فورکی می باشد که نرخ بازسازی آن حدود 120 هرتز است. در ساختار آن از پردازنده نوع XR Cognitive به کار رفته است که به ویژگی های آن می افزاید. یکی دیگر از ویژگی های این نوع تلویزیون نوع سیستم عامل موجود در ساختار آن می باشد که می توان به سیستم عامل Google TV اشاره کرد.
طریقه نصب تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت روی پایه ی میز و دیوار
برای نصب تلویزیون های هوشمند روی پایه باید دقت نظر بالایی به خرج داد تا نصب آن ها به خوبی انجام شود و از استحکام بالایی برخوردار باشد. در حقیقت آن ها را باید بر اساس استاندارد ها لازم نصب کرد تا در برابر فشار، ضربه، باد، زلزله و ... مقاوم باشد. برای آموزش نصب تلویزیون های هوشمند روی پایه ی میز و دیوار می توان طبق مراحل زیر عمل کرد و نکات مرتبط با آن ها را مد نظر قرار داد.
طریقه نصب تلویزیون های هوشمند روی پایه ی میز
برای نصب تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت روی پایه های میز باید به نوع پایه میز و همچنین نوع میز دقت کرد. برخی از میز های مخصوص تلویزیون های هوشمند دارای پایه هایی می باشند که محل نصب و یا قرار گیری تلویزیون های هوشمند است. به عبارت دیگر برخی از میز ها وجود دارند که دارای پایه های سر خود بوده که به عنوان محلی برای نصب تلویزیون های مورد نظر می باشد. برای استفاده از این نوع پایه های رومیزی باید پایه تلویزیون ها را از تلویزیون مورد نظر جدا کرد و سپس باید با استفاده از آچار های مورد نظر برای محکم کردن تلویزیون در محل مورد نظر اقدام کرد.
در برخی دیگر از میز های مخصوص تلویزیون های هوشمند، پایه های مورد نظر از قبل تعبیه نشده است، در نتیجه برای نصب تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت روی پایه های رومیزی باید پایه های مورد نظر را خریداری کرد و سپس آن ها روی میز ها نصب کرد. پایه های رومیزی جهت نصب تلویزیون ها انواع مختلفی دارد که انتخاب آن ها به نوع تلویزیون مورد نظر، نوع میز تلویزیون، جنس میز، وزن تلویزیون، سایز تلویزیون هوشمند مورد نظر و ... بستگی دارد. انواع پایه های رو میزی تلویزیون های هوشمند دارای ویژگی های یکسانی می باشند، در حقیقت این نوع پایه ها دارای دو قسمت متحرک می باشند که باید با استفاده از پیچ و مهره های منحصر به فرد آن ها را روی میز ثابت کرد. پایه های رومیزی از سه بازو تشکیل شده اند که یکی از بازو های آن زیر میز قرار می گیرد و دو بازوی دیگر آن روی میز تلویزیون ها سوار می شود. بازو های قرار گرفته بر روی میز های تلویزیون وظیفه نگهداری از تلویزیون ها را بر عهده دارند. عرض میز های تلویزیون با هم متفاوت می باشند، در نتیجه بین بازو ای که در یر میز قرار می گیرد و بازو هایی که روی میز قرار می گیرند گیره ای تعبیه شده است که با استفاده از یک پیچ می توان دهانه آن را تنگ تر و یا گشاد تر کرد. در حقیقت با استفاده از این پیچ می توان دهانه گیره را متناسب با عرض میز تنظیم کرد و سپس با استفاده از آچار ال و یا آچار مناسب برای محک کردن سایر پیچ های به کار رفته در ساختار آن استفاده کرد.
طریقه نصب تلویزیون های هوشمند روی پایه های دیواری
یکی دیگر از پایه های تولید شده جهت نصب تلویزیون ها، پایه های دیواری می باشند. پایه های دیواری پایه هایی می باشند که برای نصب انواع تلویزیون های هوشمند روی دیوار ها مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از سوال هایی که ذهن افراد را در مورد نصب تلویزیون های هوشمند با صفحه نمایش های OLED روی دیوار در گیر کرده است این است که آیا می شود این نوع تلویزیون ها را به دیوار نصب کرد با خیر؟ در این باره باید گفت بله، امکان نصب تلویزیون های هوشمند با صفحه نمایش OLED وجود دارد، اما پایه مصرفی جهت نصب این نوع تلویزیون های هوشمند با تلویزیون های هوشمندی که صفحه نمایش آن ها تخت است، متفاوت می باشد. حال برای نصب تلویزیون های هوشمند روی پایه های دیواری باید طبق مراحل زیر عمل کرد، اما لازم به ذکر می باشد که در انتخاب محل نصب تلویزیون های هوشمند و همچنین نوع براکت و یا پایه های مصرفی باید نکات مختلفی را مد نظر قرار داد که در ادامه به بیان آن ها پرداخته ایم.
1. قبل از این که برای نصب پایه های دیواری اقدام کنید، مطمئن شوید که تلویزیون مورد نظر قابلیت نصب روی دیوار را دارد. البته ناگفته نماند که اکثر تلویزیون های هوشمند جدید به این قابلیت مجهز می باشند.
2. بعد از انتخاب مکان مناسب و همچنین پایه مورد نظر می توان پایه را به صورت تراز روی دیوار قرار داد و قسمت های مورد نظر را با مداد علامت زد. لازم به ذکر می باشد که قرار گیری پایه ها به صورت تراز بسیار مهم خواهد بود. زیرا عدم تراز بودن پایه ها باعث عدم تعادل می شود و ممکن است به افتادن تلویزیون ها منجر شود. در حقیقت عدم تعادل در قرار گیری تلویزیون ها باعث می شود تا وزن و یا فشار توسط تلویزیون مصرفی به صورت یکنواخت بین قسمت های مختلف پایه مورد نظر وارد نشود و در نهایت باعث افتادن تلویزیون شود. برای اطمینان از تراز بودن پایه می توان از تراز های مختلف استفاده کرد.
3. بعد از این که محل قرار گرفتن پیچ و رولپلاک ها را با مداد مشخص کردید، باید برای سوراخ کردن آن ها با استفاده از مته های مورد نظر اقدام کرد. اندازه مته مصرفی باید متناسب با اندازه پیچ و رولپلاک مصرفی و همچنین اندازه سوراخ های تعبیه شده در ساختار پایه دیواری مورد نظر باشد. بعد از این که رولپلاک ها را در محل مورد نظر قرار دادید، می توانید پایه را در محل مورد نظر قرار دهید و سپس پیچ ها را در آن پیچ کنید.
4. چهارمین مرحله در نصب تلویزیون های هوشمند روی پایه های دیواری، پیچ کردن سوراخ های پشت تلویزیون به پایه مورد نظر می باشد. لازم به ذکر می باشد که از محکم بودن پایه و پیچ های استفاده شده در ساختار پایه اطمینان داشته باشید.
5. در نهایت می توانید برای پنهان کردن سیم ها و سایر تجهیزات تلویزیون اقدام کنید.
نکات مهم در نصب تلویزیون های هوشمند روی پایه های دیوار:
برای نصب تلویزیون های هوشمند روی دیوار و یا پایه های آن ها باید نکات مختلفی را مد نظر قرار داد که یکی از مهم ترین نکات، انتخاب محل قرار گیری تلویزیون ها می باشد. در حقیقت ارتفاع و یا فاصله محل قرار گیری تلویزیون ها تا زمین، فاصله تلویزیون تا پریز برق، عدم وجود سیم های برق در محل نصب تلویزیون ها و .... از نکاتی می باشد که در انتخاب محل قرار گیری تلویزیون ها باید مد نظر قرار داد. محلی را برای نصب تلویزیون های هوشمند به دیوار باید انتخاب کرد که فاصله آن ها تا چشم حدود 3 متر باشد. محل نصب تلویزیون ها باید به گونه ای باشد که به پریز برق نزدیک باشد، در نتیجه به راحتی بتوان آن ها را به برق متصل کرد. لازم به ذکر می باشد که محل نصب تلویزیون ها باید به گونه ای باشد که هنگام سوراخ کردن دیوار، با سیم های برق برخورد نکنید.