09185988830
09185988831
تلویزیون های اسمارت و یا تلویزیون های معمولی
تلویزیون های اسمارت نمونه های جدیدی از تلویزیون ها می باشند که توانسته اند بازار را به خوبی تسخیر کنند. در حقیقت این نوع تلویزیون ها به دلیل کیفیت بی نظیر و کارایی زیادی که دارند توانسته اند جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص دهند و رضایت مصرف کنندگان را جلب کنند. در مقابل تلویزیون های اسمارت، تلویزیون های دیگری چون تلویزیون های معمولی وجود دارند. تلویزیون های اسمارت با توجه به کیفیت بی نظیر و همچنین کارایی هایی فوق العاده ای که دارند، معایب و یا ایراد هایی هم دارند که می توان ویروسی شدن آن ها، کمر کوتاه لامپ های آن ها، ایجاد خطوط عمودی و یا لکه های سیاه در صفحه نمایش آن ها و ... اشاره کرد. در اینجا قصد داریم به مقایسه تلویزیون های اسمارت با تلویزیون های معمولی بپردازیم و به این نتیجه برسیم که بهتر است کدام تلویزیون را برای خرید انتخاب کنیم.
آشنایی با تلویزیون های اسمارت
تلویزیون های اسمارت در حقیقت همان تلویزیون های هوشمند می باشند که به قابلیت های ویژه ای مجهز می باشند و همچنین در ساختار آن ها از تکنولوژی های منحصر به فردی استفاده شده است. تلویزیون های اسمارت و یا هوشمند زیادی توسط برند های مختلف همچون سامسونگ، سونی، ال جی، جی پلاس، فیلیپس، پاناسونیک، ایکس ویژن و ... تولید شده اند که هر کدام ویژگی های منحصر به فردی دارند. در ادامه قصد داریم به معرفی ویژگی ها و تکنولوژی های مربوط به این نوع تلویزیون ها بپردازیم تا با ساختار آن ها بیشتر آشنا شویم.
تلویزیون های اسمارت و سیستم عامل آن ها
یکی از ویژگی های تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت در حقیقت سیستم عامل آن ها می باشد. تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت مانند گوشی های همراه هوشمند و یا تبلت ها می باشند اما با جثه هایی عظیم تر و بزرگ تر، در نتیجه با این نوع تلویزیون ها می توان تمام فعالیت هایی که با گوشی های هوشمند و تبلت ها انجام می دهید را انجام دهید. به عبارت دیگر این نوع تلویزیون ها امکان وب گردی، انجام کار های اداری، برقراری تماس تصویری، مشاهده فیلم و سریال، استفاده از آن ها به عنوان کنسول بازی و ... را برای مصرف کننده به ارمغان می آورد. به عبارت دیگر تلویزیون های هوشمند تلویزیون های همه کاره می باشند که قابلیت تماشای فیلم و سریال را در کنار بسیاری دیگر از قابلیت ها برای شما ایجاد کرده است. سیستم عامل های به کار رفته در تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت متنوع می باشند که می توان به سیستم عامل TIZEN، سیستم عامل WEB OS، سیستم عامل Google Android TV اشاره کرد که هر کدام قابلیت های منحصر به فردی دارند.
سیستم عامل TIZEN : آخرین تلویزیون های تولید شده توسط برند سامسونگ به سیستم عامل TIZEN مجهز می باشند. استفاده از سیستم عامل TIZEN و یا تایزن در ساختار تلویزیون های سامسونگ باعث می شود تا اکثر برنامه ها و اپلیکیشن های اندرویدی روی این نوع سیستم عامل قابل اجرا باشد و همچنین این نوع سیستم عامل روی اکثر گجت ها قابل نصب خواهد بود. از دیگر ویژگی های این نوع سیستم عامل می توان به سرعت بسیار خوب آن هنگام اجرای همزمان چند اپلیکیشن باهم اشاره کرد.
سیستم عامل WEB OS : یکی دیگر از سیستم عامل هایی که در ساختار تلویزیون های اسمارت و یا هوشمند استفاده شده است، سیستم عامل WEB OS می باشد. این نوع سیستم اغلب در تلویزیون های الجی مورد استفاده قرار گرفته است. در ساختار تلویزیون های ال جی فروشگاه اختصاصی نصب شده است که برای دانلود انواع اپلیکیشن ها بسیار موثر عمل می کند. از دیگر ویژگی های این نوع سیستم عامل می توان به سرویس های ویدئویی آن اشاره کرد. در حقیقت این تکنولوژی از اپلیکیشن هایی چون یوتیوب ، گوگل پلی و ... به خوبی پشتیبانی می کند.
سیستم عامل Google Android TV : سیستم عامل Google Android TV همان طور که از نام آن مشخص است از انواع اپلیکیشن های اندروید به خوبی پشتیبانی می کند. این سیستم عامل توسط گوگل ارائه شد که یکی از بهترین سیستم عامل های گوگل اندروید می باشد که در تلویزیون های هوشمند تولید شده توسط برند های سونی، پاناسونیک، فیلیپس و ... استفاده شده است.
تماشای فیلم و سریال توسط تلویزیون های اسمارت و یا هوشمند
همان طور که گفته شد تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت تلویزیون های همه کاره می باشند که علاوه بر قابلیت تماشای فیلم و سریال، قابلیت های دیگری را نیز برای مصرف کننده به ارمغان آورده اند. لازم به ذکر می باشد که تماشای فیلم و سریال با استفاده از این نوع تلویزیون ها از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. در حقیقت تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت این امکان را برای مصرف کننده ایجاد می کنند تا مصرف کننده بتواند تصاویر را به صورت زنده و بسیار نزدیک به واقعیت تماشا کند. یکی از قابلیت های تعبیه شده در ساختار این نوع تلویزیون ها به قابلیت های تصویر آن ها بستگی دارد، تکنولوژی TIME SHIFTING می باشد. وظیفه اصلی این نوع تکنولوژی ذخیره کردن تصاویر و برنامه های به صورت زنده خواهد بود. به عبارت دیگر اگر شما وقت لازم جهت دیدن برنامه های زنده مانند مسابقات فوتبال و همچنین اخبار را ندارید می توانید از این برنامه جهت ذخیره سازی آن استفاده کنید. از دیگر ویژگی های آن ها می توان به قابلیت اتصال آن ها به شبکه های اینترنتی آنلاین اشاره کرد. در واقع شما می توانید به شبکه IPTV متصل شوید و برای دیدن آن اقدام کنید. تکنولوژی ها و یا قابلیت های دیگری در تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت تعبیه شده است که به کیفیت فوق العاده نمایش تصاویر و برنامه ها کمک می کند که می توان به تکنولوژی Motion Rate 120، تکنولوژی Crystal Provessor 4K، تکنولوژی Pur Color، تکنولوژی Clean View و ... اشاره کرد که هر کدام مزیت های مختلفی در بهبود تصاویر خواهند داشت.
تلویزیون های اسمارت و اتصالات هوشمند موجود در ساختار آن ها
از دیگر ویژگی هایی که در ساختار تلویزیون های هوشمند وجود دارد می توان به اتصالات هوشمند آن ها اشاره کرد. در حقیقت تکنولوژی های مختلفی در انواع تلویزیون های اسمارت و یا هوشمند تعبیه شده است که کمک می کند تا به راحتی بتوان گوشی های تلفن هوشمند و یا هر وسیله هوشمند دیگر را به آن ها متصل کرد و محتویات داخل وسیله هوشمند را بتوان در صفحه نمایش تلویزیون ها با ابعاد بزرگ تر و کیفیت بیشتر در معرض دید دیگران قرار داد. همچنین می توان با استفاده از این نوع تکنولوژی از صفحه های مجازی موجود در گوشی تلفن همراه استفاده کرد. از اتصالات هوشمند موجود در ساختار این نوع تلویزیون ها می توان به تکنولوژی DLNA اشاره کرد. توجه کنید که برای استفاده از این نوع تکنولوژی باید هر دو دستگاه مصرفی از قابلیت اسمارت بهره مند باشند. اما تکنولوژی دیگری نیز وجود دارد که از آن می توان برای اتصال چندین دستگاه هوشمند و یا اسمارت با هم استفاده کرد.
اتصال تلویزیون های هوشمند به اینترنت و یا وای فای
به راحتی می توان تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت را به اینترنت و یا وای فای متصل کرد و به وب گردی پرداخت. لازم به ذکر می باشد که اتصال تلویزیون های اسمارت و یا تلویزیون های هوشمند را به دو روش می توان به اینترنت متصل کرد یک روش برای اتصال به اینترنت استفاده از وای فای می باشد و روش دیگر استفاده از پورت LAN خواهد بود. پورت LAN نسبت به استفاده از وای فای از سرعت بالاتری برخوردار می باشد. اما از نظر بسیاری از کاربر ها و یا مصرف کنندگان استفاده از اتصال وای فای بهتر و کاربردی تر می باشد.
دانلود اپلیکیشن های مختلف و نصب آن ها با استفاده از تلویزیون های هوشمند
همان طور که گفته شد به راحتی می توان از تلویزیون ها را به اینترنت متصل کرد و به وب گردی اقدام کرد، همچنین می توان برنامه های و یا اپلیکیشن های مورد نظر را دانلود و سپس نصب کرد. لازم به ذکر می باشد که در اکثر تلویزیون های اسمارت و یا هوشمند فروشگاه نرم افزاری نصب شده است که باید برای دانلود و نصب برنامه ای دلخواه از آن استفاده کنید. زیرا این نوع فروشگاه قادر است اپلیکیشن ها و یا برنامه هایی را به شما ارائه دهد که با سیستم عامل تلویزیون شما هم خوانی داشته باشد و به خوبی از آن پشتیبانی کند. در مواردی ممکن است شما برای دانلود برنامه ای اقدام کنید و بعد از دانلود برای نصب با مشکل مواجه شوید، در این مورد متوجه می شوید که سیستم عامل موجود در ساختار تلویزیون از برنامه دانلود شده پشتیبانی نمی کند، در نتیجه برای این که با چنین مشکلی برخورد نکنید باید از فروشگاه تعبیه شده در ساختار تلویزیون استفاده کرد.
کنترل و یا ریموت هوشمند در تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت
یکی دیگر از ویژگی های به کار رفته در ساختار تلویزیون های هوشمند که سبب تمایز آن ها از تلویزیون های معمولی و یا غیر هوشمند شده است، وجود کنترل های هوشمند و یا ریموت ها در ساختار آن ها می باشد. کنترل های هوشمند در اکثر تلویزیون های هوشمند استفاده شده است که به کارایی راحت تر آن ها و همچنین کارکرد بهتر آن ها کمک می کند. این کنترل ها و یا ریموت های قابلیت های ویژه و منحصر به فردی را برای تلویزیون ها ایجاد می کنند. عده ای آن ها با استفاده از هوش مصنوعی نیز پشتیبانی می کنند و با توجه به نیاز های کاربر به صورت خودکار و اتوماتیک برای رفع آن ها اقدام می کنند. به عبارت دیگر کاربر و یا مصرف کننده به راحتی می تواند با ویس و یا صدای نیاز خود را به کنترل هوشمند و یا ریموت بازگو کند، تا آن دستور را در کوتاه ترین زمان ممکن به تلویزیون برساند و نیاز شما کاربر را برطرف کند. این تکنولوژی یکی از تکنولوژی هایی می باشد که در قیمت نهایی تلویزیون ها تاثیر گذار می باشد. به عبارت دیگر وجود این نوع تکنولوژی باعث شده تلویزیون ها قیمت بالا تری داشته باشند. تلویزیون های معمولی از این نوع تکنولوژی هوش مصنوعی بهره مند نمی باشند اما دارای کنترل های معمولی نیز می باشند.
تلویزیون اسمارت بخریم یا تلویزیون معمولی ؟
یکی از سوالاتی که امروزه توسط خریداران تلویزیون پرسیده می شود این است که تلویزیون اسمارت بخریم یا تلویزیون معمولی ؟ در این باره باید گفت اگر هزینه و یا توان مالی خرید تلویزیون های هوشمند و اسمارت را دارید قطعا سراغ تلویزیون های هوشمند بروید، اما اگر توان مالی جهت خرید این نوع تلویزیون ها را ندارید می توانید تلویزیون های معمولی را انتخاب کنید. تلویزیون های معمولی از قیمت پایین ترین نسبت به تلویزیون های اسمارت برخوردار می باشند، همچنین قابلیت های آن ها به مراتب کم تر از تلویزیون های اسمارت می باشد.
تلویزیون اسمارت بهتر است یا تلویزیون معمول؟
یکی دیگر از سوالاتی که ذهن خریداران تلویزیون را درگیر کرده است این است که تلویزیون اسمارت بهتر است یا تلویزیون معمولی ؟ در این باره باید گفت هر کدام از تلویزیون های نامبرده مزیت ها و همچنین معایب منحصر به فردی دارند، اما تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت نسبت به تلویزیون های معمولی ویژگی ها و قابلیت هایی بیشتری دارند. در مقابل مزیت ها و ویژگی های نامبرده، معایب دیگری نیز دارند که می توان به ویروسی شدن آن ها اشاره کرد. میزان و یا احتمال ویروسی شدن تلویزیون های هوشمند نسبت به تلویزیون های معمولی به مراتب بیشتر می باشد. ویروسی شدن آن ها دلایل مختلفی دارد که می توان به وب گردی و امکان اتصال آن ها به اینترنت اشاره کرد. اما لازم به ذکر می باشد که روش های مختلفی جهت جلوگیری از ویروسی شدن آن ها وجود دارد.
جلوگیری از ویروسی شدن تلویزیون ها
برای این که از ویروسی شدن تلویزیون ها جلوگیری می کنید بهتر است کمتر از اینترنت استفاده کنید و وب گردی را کاهش دهید. از اپلیکیشن های قدیمی نصب شده روی تلویزیون ها استفاده نکنید. بهتر است از فیلترشکن های متناسب با برند تلویزیون استفاده کنید.